Het miljonairs model

Om miljonair te worden kun je gebruik maken en je inschrijven op het miljonairs model van Casper Camps. Casper is een online marketeer die verschillende online verdien modellen heeft getest. Degene die het beste werken legt hij dan ook graag aan je uit. Het is een compleet pakket waar je veel nuttige informatie uit kunt halen.

Uitleg van het miljonairs model

Om lid te worden van het miljonairs model moet je eerst een vragenlijst beantwoorden. Na een paar dagen ontvang je dan van Casper met een bevestiging of afwijzing of jij mag deelnemen aan het miljonairs model. Daarna kun je jezelf abonneren op veel exclusieve video’s en trainingen van Casper Camps. Hij legt hier in eenvoudige stappen uit hoe je verschillende bouwstenen kunt gebruiken om succesvol geld te verdienen op internet.

Fase 1 van het miljonairs model

Casper legt in fase 1 uit hoe je zijn product kan gaan promoten met de verschillende online kanalen die er zijn. Hier maak je niet alleen casper rijk mee, maar ook jezelf. je verdiend er namelijk 30 euro per product mee. Het is dus niet alleen interessant voor Casper, maar ook voor jou.

Online promotie

Hij leert je op een eenvoudige manier hoe je Email marketing kan toepassen om meer producten te kunnen verkopen. Maar vooral bijvoorbeeld ook promotie van het product via Youtube en Facebook. Hij geeft veel handige tips en trucs hoe je bijvoorbeeld een eigen filmpje maakt met daarbij de juiste beschrijving en zoekwoorden. Ook voor Facebook is het belangrijk dat de opzet goed gebeurd en dat je veel vrienden/likes verzameld. Casper Camps geeft je hier duidelijk in aan waar je op moet letten. Een groot voordeel is dat de Online promotie GRATIS is.

Offline promotie

Hij geeft je niet alleen handige handvatten om online zijn producten te promoten, maar ook offline. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het effectief inzetten van scheurposters, kanskaartjes en qr codes. Echter kosten deze al snel meer geld dan de online promotie kanalen die je vrijwel gratis kunt inzetten.

Fase 2 van het miljonairs model

Hierbij wordt dieper in gegaan op affiliate marketing. Er worden verschillende affiliate netwerken besproken. Hier kun je je aanmelden en gaan starten met het promoten van verschillende soorten producten. Over elk product wat jij verkoopt krijg je een bepaalde provisie. De bezoekers komen niet vanzelf naar je product toe. Hoe je meer bezoekers kunt krijgen en wat daar allemaal voor nodig is wordt uitgebreid uitgelegd.

Fase 3 van het miljonairs model

Naast deze snel geld verdien methodes kun je ook een eigen product maken en deze promoten en hiermee je geld verdienen. Casper heeft hier al veel ervaring in. Hij verkoopt al jaren eigen producten op het internet. Hoe hij dit doet en welke technieken hij hiervoor gebruikt legt hij stap voor stap uit. Dit doet hij door middel van handige video tutorials.

Wanneer je het miljonairsmodel dus aanschaft wordt je niet overspoeld met informatie, maar juist stap voor stap begeleidt naar online succes.  Het miljonairs model geeft je handvatten waar je al jaren op zit te wachten.  Dit is geen gein! Wacht niet langer en begin vandaag nog met het miljonairs model om snel en gemakkelijk vanuit huis meer geld te gaan verdienen

Direct Snel Geld verdienen!