Internet marketing geheimen onthuld

Ontdek de geheimen van InternetmarketingEelco de Boer heeft een echt boek geschreven: “Internet Marketing Geheimen Onthuld”, waarin hij al zijn successen deelt met iedereen en dus ook met jou! In het boek wordt er uitgebreid ingegaan op de strategieën en methodes die Eelco de Boer gebruikt heeft om zich financieel onafhankelijk te maken van een baas.

Niet alleen wordt er uitleg gegeven over hoe je snel geld kunt verdienen via internet, maar ook hoe je aan je bezoekers kunt komen en hoe je uiteindelijk gewoon met je eigen passie geld kunt verdienen.

Je krijgt verschillende handvatten en je ontwikkeld zelf de vaardigheden om online succesvol te zijn.

Onderdelen uit “Winst.nl – Internet marketing Geheimen Onthuld”

Een eigen online onderneming

Je leert hoe je een onderneming kunt opbouwen die je van elke plek op de wereld zou kunnen runnen. Dit komt omdat het voor bijna 100% online zal zijn. Wanneer je dus een laptop of een computer hebt met een internet aansluiting kun je je onderneming blijven runnen. Door verschillende internet strategieën leer je hoe je binnen je eigen markt kunt domineren. Jij bent de enige werknemer van je bedrijf en meer werknemers zul je niet nodig hebben om een succesvolle onderneming te worden.

Meten is weten

Dit klinkt misschien cliché en old fashion, maar het is zeker niet onwaar. Meten is weten. In het boek worden verschillende programma’s beschreven en aanbevolen die jij kan gaan gebruiken om je succes te meten. Je wilt natuurlijk wel het maximale rendement uit je investering halen. Om dit te doen moet je alles meten en hier de juiste conclusies uit trekken. Zo kun je zelf nagaan, welke websites het beste zijn om op te adverteren of bijvoorbeeld welke websites je wellicht kan kopen. Dit komt omdat je aan de hand van deze statistieken ofwel feiten je een draagvalk kan creëren om deze beslissingen uiteindelijk te nemen. ook hierbij wordt je goed geholpen en geadviseerd door Eelco de Boer over wat hier de beste strategieën in zijn.

Affiliate marketing

Hierbij verkoop je producten van andere waar jij dan een bepaalde provisie over krijgt. Hoe heerlijk is het dat je alleen een product hoeft te promoten en dat je niet hoeft om te kijken naar de bestelling, verzorging en nazorg ervan. Binnen het boek van Eelco de boer wordt veel ingegaan op de successen van affiliate marketing. Hoe jij dus het maximale uit je affiliates kan halen. Op deze manier realiseer je dus een extra inkomen voor jezelf. In het boek wordt je begeleid in de werking van affiliate en hoe je voor jezelf affiliate marketing succesvol kan toepassen.

Zoekresultaten in zoekmachines

Veel mensen gebruiken Google om verschillende informatie te vinden. Wanneer je dus een product voor affiliate bijvoorbeeld aan het promoten bent is het belangrijk dat de mensen je product vinden. Om je website beter vindbaar te maken in Google is het belangrijk dat je je website zoekmachine vriendelijk maakt. Zo wordt je dus goed gevonden wanneer mensen in Google zoeken op je product. Daarnaast is het naast de optimalisatie van je website ook belangrijk dat je een goede keuze maakt in je website naam ofwel domeinnaam. Om hierin de beste keuze te maken, beschrijft Eelco de Boer verschillende handige methodes.

Email campagnes

Er zijn nog meer strategieën  die Eelco de boer toelicht. Email marketing is hier een voorbeeld van. Wanneer je veel leden voor een nieuwsbrief hebt, heb je eigenlijk al een goed verdien model in handen, maar wellicht weet je dat zelf nog niet. Eelco de boer legt uit hoe je de waarde van je huidige leden kunt vergroten. Je kan heel eenvoudig door geautomatiseerde processen relaties opbouwen met je leden. Daarnaast worden handige tips besproken over het beste tijdstip wanneer je een nieuwsbrief moet sturen, die inhoud, van de nieuwsbrief, de beste email software en nog vele andere tips.

Bezoekers genereren

Wanneer je eenmaal een website hebt is het natuurlijk ook belangrijk dat er bezoekers naar je website komen. Hier zijn verschillende manieren voor. Je kunt zelfs grote hoeveelheden gratis verkeer naar je website realiseren. Het is alleen wel noodzakelijk dat je daar verschillende middelen voor gaat gebruiken. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld video. je kunt heel veel gratis verkeer krijgen via Youtube filmpjes. Hoe je dit precies moet doen en welke methodes er nog meer zijn, zo ook betaalde methodes, wordt in goede en duidelijke stappen uitgelegd.

Extra bonussen

1) Naast deze informatie ontvang je nog een video training waarin de belangrijkste 8 strategieën nogmaals worden uitgelegd, tevens zit hier een mooi checklist bij die je kan gebruiken om je eigen projecten mee te controleren (twv  97,- euro)

2) Toegang tot de Facebook groep. Dit is een apart ledengedeelte voor mensen die het boek hebben gekocht. Eelco de Boer is hier zelf ook actief. Dit is bedoeld om ervaringen te delen en elkaar te helpen naar nog meer succes in het online ondernemen.

3) Toegang tot nog een speciaal ledengedeelte, waar alle belangrijke informatie te vinden is die ook in het boek wordt besproken. Hier vind je dus onder andere de beschreven tools en voorbeeld websites.

4) Levenslange updates. De online wereld veranderd natuurlijk continu, mochten er strategieën achterhaald worden of wijzigen dan zal Eelco de Boer je hiervan op de hoogte stellen. Zo hoef je niet direct zelf de online wereld in de gaten te houden.

5) Naast het boek Winst.nl ook een e-book versie van het boek, worden er eventueel in de toekomst nieuwe hoofdstukken toegevoegd dan ontvang je via de mail ook deze nieuwe informatie.

Al deze informatie ontvang je dus voor slechts een kleine prijs. Als je na gaat wat je hiermee kan gaan verdienen in de toekomst zul je niet te lang stil staan bij de aanschafprijs van het boek.

Start vandaag nog met ondernemen op het internet en ontvang dit handige boek met vele extra’s.